Home  |  Paralda Uitproberen?  |  Paralda Software  |  Contact  |  Support  |  Wat Onze Klanten Vinden  | 


Wat Onze Klanten Vinden

Hieronder wat een aantal van onze klanten over Paralda te zeggen hebben.

www.decorafood.nl

Decora Food Products BV is een producent van bakkerij- en ijsgrondstoffen en cereals. Decora bestaat sinds 1924.Decora Food Products BV, Elst Nederland

Eindelijk een programma dat volledig overzicht biedt in email! Eindelijk geen onverwachte kosten meer met betrekking tot vaste maandkosten inclusief support en updates, gewoon alles transparant. Paralda maakt en houdt alles overzichtelijk, voor zowel de directie als de werknemers. De bedrijfsinformatie is altijd onder handbereik, zowel thuis als waar dan ook.

Tjeerd de Jong, Directie Decora Food Products BV

www.aeolus.be

Æolus verspreidt op een uniforme manier informatie naar specifieke doelgroepen. Het bedrijf is een essentiële schakel in de communicatiecampagnes binnen de culturele en toeristische sector.Æolus nv, Aartselaar België

Paralda is het perfecte gereedschap om onze contacten te organiseren. Van het toevoegen van een nieuwe relatie tot de financiële documenten; deze software maakt mijn administratie een stuk gemakkelijker. Al mijn documenten en mail in een compleet archief maakt werken veel eenvoudiger.

Wim Vandeput, Directie Aeolus nv

www.iso4u.be

Bij ISO4U engageren we ons om uw energiekosten te drukken, uw woning comfortabeler te maken, uw huis wordt koeler in de zomer en warmer in de winter, tevens dragen we bij tot het verminderen van de uitstoot van kooldioxide (CO2).Iso4u nv/sa, Bonheiden België

Een bedrijf in Londen en een bedrijf in België managen kost erg veel tijd. Dankzij Paralda kan ik dit doen alsof het een bedrijf is. Ik kwam als eerste in contact met Paralda toen ik alleen nog in Londen werkte en zodra ik mijn bedrijf in België opstartte, was er maar een ding dat ik moest doen; Paralda meenemen! Paralda groeit perfect met het bedrijf mee en ik hoef me nooit meer zorgen te maken over zoekgeraakte mails, onduidelijke afspraken, slordige agenda's of slechte interne communicatie.

Ronald Wendt, Directie Iso4u nv/sa

www.minicards.com

Haal meer uit je reis met Minicards. Veel information op creditcard formaat, klaar om mee te nemen. Minicards komt u tegen in de hele wereld: Aruba Australia Gold Coast Melbourne Tasmania Belarus Minsk Belgium Antwerp Brussels Gent Limburg Bosnia Herzegovina Sarajevo Brazil Sao Paulo Bulgaria Sofia Varna Canada Toronto Croatia Istria Zagreb Denmark Copenhagen Finland Helsinki Germany Berlin Frankfurt Hamburg Leipzig Hong Kong Hungary Budapest Iceland Reykjavik Ireland Dublin Israel Jerusalem Tel aviv Italy Rome Latvia Riga Lithuania Luxembourg Malta Mauritius Mexico Riviera Maya Moldova Montenegro Morocco Marrakech Neth. Antilles Curacao The Netherlands Amsterdam Groningen Texel Norway Oslo Panama City Poland Warsaw Portugal Azores Lisbon Romania Bucharest Russia St. Petersburg Scotland Edinburgh Serbia Spain Barcelona Ibiza Madrid Suriname Syria Damascus Turkey Istanbul Trinidad and Tobago Ukraine Kiev United Kingdom London United States Florida New YorkMinicards Amsterdam, Nederland

Wij werken sinds 2003 met Paralda en ik kan alleen maar concluderen dat dit systeem werkt. Paralda organiseert en structureert ons werk op een zeer gebruiksvriendelijke manier. Daarnaast archiveert Paralda alle mail, taken en afspraken, zodat we ten alle tijden goed overzicht hebben over de lopende projecten. Dit bespaart veel tijd en energie. Ik kan iedereen adviseren met Paralda in zee te gaan.

Rick Blom, Minicards Amsterdam


Minicards Suriname, Nederland & Suriname

Hoe een sales team te managen op een afstand van meer dan 8000km? Dat was de vraag die ik mezelf stelde toen ik Minicards Suriname opstartte. Het antwoord? Paralda! De gebruiksvriendelijkheid droeg direct bij aan een snelle aanpassing binnen mijn sales team. Paralda geeft me een up to date overzicht van alle dagelijkse activiteiten en de progressie, op ieder gewenst moment.

General Manager Minicards Suriname


Minicards Barcelona, Spanje

Het aanpassingsvermogen en de flexibiliteit zijn de twee sleutelwoorden van Paralda. Paralda BV biedt verschillende oplossingen voor het importeren van bestaande gegevens, zoals email en contacten naar Paralda.

Ciska van Schagen, Minicards Barcelona


Minicards Noord-Nederland, Nederland

Ik doe eigenlijk alles met Paralda. Het is ontzettend handig om alle informatie die ik nodig heb altijd bij elkaar te hebben.

Marion Romeijn, Minicards Noord-Nederland

www.iddifix.lu

De kunst van communicatie.Iddi Fix, Luxemburg

Paralda biedt een betrouwbare oplossing waarbij het CRM systeem mail integreert en relateert aan mijn accounts. Dit alles wordt op een gemakkelijke en effectieve manier weergegeven.

Michiel Cammeraat, Iddi Fix Luxemburg

www.minicards.com

Snowy Ad & Minicards Sabah en Penang, Maleisië

Paralda heeft de oplossing van het hoogste niveau, met de meest geavanceerde technologie en is bijzonder gebruiksvriendelijk. Het geeft zekerheid en effectiviteit binnen alle processen van ons bedrijf. Paralda houdt alles onder handbereik en is heel gemakkelijk in gebruik.

Adrian Loh, Snowy Ad (Minicards Operator, Maleisië)
Home | Contact
Paralda Global Network:

Paralda The Netherlands HQ
Contact | Support

Paralda Belgium
Contact | Support

Paralda UK
Contact | Support

Paralda USA
Contact | Support

Paralda Luxembourg
Contact | Support

Paralda Spain
Contact | Support

Paralda NZ-Holland (NL)
Contact | Support

Paralda Brabant (NL)
Contact | Support

Paralda Utrecht (NL)
Contact | Support

Paralda Haarlem (NL)
Contact | Support

Paralda Amsterdam (NL)
Contact | Support

Paralda Gelderland (NL)
Contact | Support
Feedback | Bedrijfsprofiel | Reseller Worden

Paralda B.V., Postbus 68, 2160AB Lisse, Nederland
KvK Registratie#: 27327032
Hoofdkantoor: 0252 426458

© 2013 Paralda B.V. Bedrijfs Informatie Systemen | Website gerealiseerd door Morgaine Studio's